Flora, dalmatinertæve, 7 år

Flora var i 2017 ramt af anaplasmose, og fik behandling herfor. Heldigvis kom hun sig, men har siden behandlingen herfor haft en voldsom sart fordøjelse . Til at starte med kastede hun faktisk op on/off i 3 mdr. Hun blev undersøgt i alle ender og kanter – og klinisk fejlede hun ikke noget. Alt så fint ud – alle prøver – alting…

Jeg knuselsker min dyrlæge – han er guld værd og har gjort alt for Flora! Men lige i denne her situation kom vi til kort… Så je g begyndte derfor selv at undersøge forskellige veje , og i løbet af godt 3 mdr. fik jeg hende faktisk vendt ved hjælp af kostomlægning til ½ råfodring / ½ tørfoder samt supplerende alternativ behandling med bl.a. homøopati og kinesisk medicin.

Hun har do g fortsat en sart fordøjelse. Dette kommer bl.a. til udtryk ved for meget mavesyre og kvalme – til tider også med opkast, men heldigvis ikke mere end hvad jeg tænker, hunde gør normalt – men hun har også til tider haft nedgang i energiniveau og generel vit alitet. Som om hun altid lige mangler det sidste.

Jeg har gennem de seneste år fulgt med på ”Hundefodernørden” på Facebook – og faktisk bare gået og ventet på, at Ann -Kristin blev klar til at tage klienter ind. Så snart det var muligt , kontaktede jeg derfor Ann-Kristin, som ud fra mine beskrivelser af Flora sammensatte en helt særlig kost – og tilskuds plan til hende. Hun får i dag hjemmelavet mad med tilhørende tilskud – og jeg skal være ærlig at sige, at Flora til en start var svært lidt begejstret 😉 For hun er tilmed en kræsen dame, der kræver tid til omstillinger – men i dag tror jeg faktisk hun er rigtig godt tilfreds. For madskålen er tom – og det er ikke en selvfølge for hende.

Jeg synes hendes kropsvæv før omlægning virkede lidt ”grumset” – hvad jeg i dag tænker har været væske og oppustethed – for hun er blevet helt anderledes at røre ved. Hun står bare knivskarpt! Hun har nu været på kosten i godt 1 md. Hendes pels er blevet bedre, hendes fordøjelse virker klart bedre – og bedst af alt; hendes vita litet og hendes overskud er blevet bedre. Disse ting tilsammen tilskriver jeg omlægningen af hendes kost, og at hun nu helt specifikt får lige præcis de tilskud og de mængder, HUN har brug for!

En anden ting, som jeg sætter kæmpe stor pris på er, at Ann -Kristin altid er parat med svar på de spørgsmål, der uvilkårligt dukker op, når man lægger alting om til at lave maden selv. Det giver en enorm tryghed at man har et sted at gå hen.

Tak for dig, Ann -Kristin <3

Fra Heidi og Flora