Om mig

Mit navn er Ann-Kristin Meyer. Jeg er cand.scient. i Animal Science fra Københavns Universitet med speciale i hundeernæring.

Min store passion er at hjælpe dedikerede hundeejere og deres firbenede venner til at trives optimalt! Mit speciale er udarbejdelsen af ernæringsplaner, som er skræddersyede til den enkelte hunds helt særlige behov. Mine evner går ud over at vurdere fodermarkedet med dens præfabrikerede standardløsninger til gennemsnitshunden – jeg laver gerne behovsdækkende foderopskrifter til din hund helt fra scratch.

Jeg har hjulpet et utal af hunde til at trives bedre (og deres ejere til at spare en masse penge i dyrlægeregninger) – blot ved at ændre deres ernæringsstrategi. Dette inkluderer både raske voksne hunde, allergihunde, overvægtige hunde, drægtige og diegivende tæver, hvalpe og aktive konkurrencesportshunde.

Hos mig er din hund i sikre hænder. Jeg arbejder hverken på ”gefühl” eller ud fra nogle af de mange tvivlsomme og uvidenskabelige byttedyrsmetoder. Jeg tager lommeregneren og behovstabellerne i hånden og trækker på min store viden om hundens ernæringsfysiologi, som jeg har opnået igennem mange års akademisk fuldtidsstudie.