Webinarer

Find aktuelle webinarer nedenfor

Velkommen i foderjunglen

Hvad enhver hundeejer som minimum bør vide om hundefoder.

Når man som hundeejer står foran reolerne i hundefoderbutikken og skal vælge det rette foder til sin hund, kan det nemt føles som at stå i en jungle. Der findes et hav af forskellige hundefodertyper. Fra tørt til vådt, fra tilberedt til råt, fra fuldfoder til tillægsfoder – der findes med garanti noget til (næsten) enhver smag! Endnu større føles sortimentet af snacks, godbidder og diverse tilskudsprodukter. Men hvad skal man vælge til netop sin hund – og vigtigst af alt: hvorfor? 

Dette webinar er en introduktion til ernæring af hunde med hovedfokus på forskellen mellem de forskellige slags foder. Jeg vil også komme ind på, hvad man skal være opmærksom på, når ens hund får mange godbidder og/eller snacks, f.eks. i forbindelse med træning, og hvorfor det ikke altid er en god idé at give sin hund kosttilskud. 

OBS: Dette er en optagelse af webinaret, som blev afholdt torsdag, d. 8. april 2021. 

Tilmeldingen sker via tilmeldningsformularen (tryk på knappen nedenunder, så lander du det rigtige sted). Vær opmærksom på, at der kan gå op til 24 timer efter din tilmeldning er gennemført og til du modtager en faktura som tilmeldingsbekræftelse. Når du har betalt din faktura, får du tilsendt et link og adgangskode, som du skal bruge for at kunne streame optagelsen.

Dato: kan streames til og med d. 20. juni 2021

Varighed: ca. 2 timer

Sted: online via Zoom

Pris: 250 kr.