Webinarer

Find aktuelle webinarer nedenfor

The way to success

Fodring af hundeatleten

En korrekt og passende ernæring er vigtig for alle hunde, men for hundeatleten, som skal præstere dens bedste, vil foderet i mange tilfælde være den brik i puslespillet, som afgør, om hunden har succes eller ej – og endnu vigtigere, om hunden trives med de høje krav, der bliver stillet til den. 

Ligesom menneskeatleten, kan ejeren til hundeatleten ikke komme udenom at beskæftige sig dybdegående med sin hunds ernæring. Hundens ernæring skal der holdes styr på, på lige fod med f.eks. hundens træning og udstyr. 

I dette webinar får du at vide, hvor stor en rolle ernæringen spiller for hundeatleten, hvad du kan gøre for at øge din hunds præstation og hvorfor det ikke er ligemeget, om du bruger fedt eller kulhydrater som energikilde til din hund. Du vil også lære, at hunde er forskellige og at valget af energikilden afhænger af hundens muskulatur. Og ja, efter deltagelsen i webinaret vil du ikke kunne nøjes med en træningslogbog, men du vil fremover også skulle holde styr på din hunds ernæringslogbog 😉 

Dette webinar er et klart „must“ for alle hundeejere, der bruger deres hunde i sporten, om det nu er jagt, agility, lydighed, cani cross, lure coursing, slædehundeløb, nose work, dog dancing eller noget helt tredje. 

Dette er optagelsen af webinaret, som blev afholdt den 29. maj 2023.

Dato: kan streames til og med d. 2. juli 2023

Sted: online via Zoom

Varighed: ca. 2 timer og 15 minutter

Pris: 275 kr pr. deltager