Webinarer

Find aktuelle webinarer nedenfor

Hjælp! Min hund har allergi

og/eller foderintolerance og/eller fodersensitivitet

Kender du det: Du vågner om natten af en velkendt lyd og dit hjerte begynder med det samme at slå hurtigere. Din hund klør igen – og det resulterer i stress hos både din hund og dig. Måske er du også en af de uheldige hundeejere, der nat efter nat skal ud med hunden, for at undgå, at der næste morgen venter en ildelugtende overraskelse på stuegulvet. 

Allergihunde kan lide af mange forskellige symptomer, som dog også kan tyde på en foderintolerance eller en fodersensitivitet. Det er nemlig langt fra altid, at en hund har en reel allergi. Men hvad er egentlig forskellen mellem allergi, foderintolerance og fodersensitivitet, og hvad betyder det for hundens ernæring. Hvornår og hvordan kan vi fodre os ud af problemet? Og hvad kan vi understøttende gøre vha. det rette foder, for at øge hundens livskvalitet?

Dette webinar er til dig, der har en hund med kroniske eller akutte allergilignende symptomer, såsom kløe, tør hud, hotspots, bylder eller knopper, farveændringer i pelsen, opkast, kvalme, dårlig mave, gas i maven/tarmene, lugtende, kløende og eller røde ører. 

OBS: Dette webinar optages og vil kunne streames i to måneder efter afholdelsen af webinaret. Du kan derfor roligt tilmelde dig, selvom du ikke kan nå at deltage „live“. 

Dato: torsdag, d. 12. oktober 2023

Tid: kl. 17.00

Sted: online via Zoom

Varighed: ca. 1 ½ time

Pris: 275 kr pr. deltager

Minikursus “Sandhedstjek”

Som hundeejere skal vi lægge øre til mange forskellige påstande om hundeernæring: “Hunde bliver syge af for meget protein”, “Tørfoder forebygger tandsten”, “Det er bedst for hunde at spise kornfrit foder” og mange flere. 

Men hvor meget sandhed ligger der egentlig i de enkelte påstande? Hvilke påstande er myter og hvilke er fakta? 

I dette minikursus belyser jeg en række forskellige påstande om hundeernæring og afgør til sidst, om de består sandhedstjekket eller ej.

Alt i alt skal vi igennem 21 påstande om hundeernæring indenfor emnerne:

– Proteiner

– Anatomi og fysiologi

– Kulhydrater

– Fodringsrutine

– Næringsstoffer i hundefoder

– Hjemmelavet foder og råfoder (BARF)

– Farlige fodermidler 

Du kan glæde dig til næsten 3 timer fyldt med en masse viden om hundeernæring, som du helt sikkert vil blive klogere af. 

Minikurset er opbygget på en måde, så det også kan høres som en slags podcast. Du behøver altså ikke kunne se slidsene, for at forstå indholdet, men kan nøjes med at lytte til mig, når du f.eks. sidder i bilen og er på vej til hundetræning, eller står i køkkenet for at forberede din hunds foderration. Derudover er kurset opdelt i 7 lektioner, så du kan tage det i mindre bidder. 

Minikurset koster 275 kr. pr. person og giver dig adgang til tre måneders ubegrænset streaming af kurset fra købsdatoen.

Sommerklog – Webinarrække om hundeernæring

Brug sommeren på at blive klogere på hundeernæringen.

“Sommerklog” er en samling af 9 webinarer, som jeg har afholdt igennem det sidste års tid, og som handler om alt fra en introduktion til fodersortimentet og hvordan man vælger det rette foder, til fodring af den drægtige tæve, fodring af hvalpen, fodring af seniorhunden, råfodring (BARF), ernæringens betydening for hundens adfærd, tarmmikrobiotaens betydning for hundens sundhed og trivsel, fodring af hundeatleten og forebyggelse af ernæringsbetinget overvægt. 

Følgende webinarer er inkluderet i “Sommerklog”

Velkommen i den store jungle – Hvad enhver hundeejer bør vide om hundeernæring

En snak om lort – Tarmmikrobiotaens betydning for hundens sundhed og trivsel

Et langt, sundt og godt liv – Fodring af seniorhunden og forebyggelse af aldersbetinget sygdom

Slanke hunde har det federe – Forebyggelse af overvægt og fodring af den overvægtige hund

Et nyt liv – Fodring af avlstæven og hendes hvalpe

Velkommen hjem – Fodring af hvalpen

En god mavefornemmelse – Ernæringens betydning for hundens adfærd

BARF for begyndere – En introduktion til råfodring af den raske hund

The way to success – Fodring af hundeatleten

Når du køber “Sommerklog”, får du adgang til samtlige ovenstående webinarer til og med den 15. oktober 2023.

“Sommerklog” koster 550 kr pr. deltager.

Køb to måneders adgang til enkelte webinaroptagelser

Ét webinar koster 275 kr. pr. person og giver dig adgang til to måneders ubegrænset streaming af webinaret fra købsdatoen.

Du kan købe adgang til følgende webinarer: