Webinarer

Find aktuelle webinarer nedenfor

Sandhedstjek Vol. 1

Myte eller fakta?

Hvis du har en hund, så har du sikkert på et eller andet tidspunkt måtte lægge ører til nogle af de påstande om hundefoder og -ernæring, som jævnligt dukker op på de sociale medier, i samtaler mellem hundeejere, på træningspladsen eller et helt tredje sted. 

I dette webinar finder jeg sandhedsbarometeret frem og kigger lidt nærmere på, hvor meget sandhed, der rent faktisk ligger i nogle af de hyppigste påstande om hundefoder og -ernæring. 

Passer det, at hunde bliver syge af for meget protein i deres foder? Er kødben farlige? Er kornfrit foder bedst? Passer det, at hunde ikke kan tåle salt? 

Hvilke af disse (og andre) påstande består sandhedstjekket? Det får du at vide i dette webinar! Og lad mig afsløre så meget: I de fleste af påstandene ligger der i det mindste en smule sandhed!! 

OBS: Webinaret optages og vil kunne streames til og med den 29. november 2020. Du kan derfor roligt tilmelde dig, selvom du ikke kan deltage ”live”. 

Dato: torsdag, d. 29. oktober 2020

Tid: kl. 17.00

Sted: online via Zoom

Varighed: ca. 1 time

Pris: 125 kr.

Don’t go breaking my heart

Hvad vi ved – og ikke ved om ernæringsbetinget dilateret kardiomyopati

DCM – tre bogstaver, som mange hundeejere frygter – især siden en udmelding af den amerikanske fødevare- og lægemiddelforvaltning (FDA, Food and Drug Administration), som blev offentliggjort i juli 2018. Her oplyste FDA om en mulig sammenhæng mellem hjertesygdommen dilateret kardiomyopati (DCM) og fodring med såkaldt ”kornfrit foder”. 

Dette har skabt en frygt blandt hundeejere, som fodrer deres hunde med netop ”kornfrit foder”. Men er denne frygt begrundet? Er der hunde, som er i risikogruppen for at udvikle ernæringsbetinget DCM eller omstændigheder, som øger sandsynligheden for at en hund får denne ofte dødelige hjertesygdom? Og hvilken rolle spiller aminosyren taurin i hele det her show? 

Får svarene i dette webinar, som handler netop om ernæringsbetinget DCM, hvad vi ved om det – og hvad vi ikke ved. Jeg vil også give mit bud på, hvad det betyder for dig, som hundeejer. 

OBS: Dette er en optagelse af webinaret, som blev afholdt mandag, d. 21. september 2020. Når du tilmelder dig, får du tilsendt et link og adgangskode, som du skal bruge for at kunne streame optagelsen.

Dato: kan streames til og med den 27. oktober 2020

Sted: online via Zoom

Varighed: ca. 1,5 time

Pris: 199 kr

Du er, hvad du spiser!

En kort snak om hundeernæring.

Dette er et lynkursus i hundeernæring. Helt overordnet kommer du til at få viden om den videnskab, der ligger til grund for dét, vi i dag ved om hundeernæring. Du vil få en kort lektion om overvægt hos hunde samt om tarmmikrobiotaens betydning for hundens sundhed. Webinaret rundes af med svar på ofte stillede spørgsmål og deltagerne vil ligeledes have mulighed for at stille spørgsmål. 

OBS: Dette er en optagelse af webinaret, som blev afholdt mandag, d. 10. august 2020. Når du tilmelder dig, får du tilsendt et link og adgangskode, som du skal bruge for at kunne streame optagelsen.

Dato: kan streames til og med den 27. oktober 2020

Sted: online via Zoom

Varighed: ca. 2 timer

Pris: 125 kr