Webinarer

Find aktuelle webinarer nedenfor

Velkommen hjem

Fodring af hvalpen

Det er en spændende tid, når en hvalp flytter ind – både for dig og resten af familien, men også for det lille nye familiemedlem. Der skal være styr på udstyr, hvalpesikring af boligen, træning og ikke mindst hvalpens foder. Dette webinar giver dig et godt overblik i, hvad der findes af foder på markedet og hvilket foder der passer bedst til hvalpens helt særlige fordøjelsessystem (det adskiller sig nemlig markant fra den voksne hunds fordøjelsessystem). 

I webinaret kommer jeg også ind på godbidder til hvalpen, tilskud, som du ikke må glemme og vækstforstyrrelser hos hvalpe. 

Dette webinar henvender sig til alle hvalpeejere – nuværende ligesom kommende, dem der har hvalp for første gang og dem, der har prøvet at have hvalp før, men også andre, som bare har en stor interesse i at lære mere om hundeernæring.

Dette er optagelsen af webinaret, som blev afholdt den 26. januar 2023.

Dato: kan streames til og med d. 26. februar 2023

Sted: online via Zoom

Varighed: ca. 2 timer

Pris: 275 kr pr. deltager

Et nyt liv

Fodring af avlstæven og hendes hvalpe

Når man vælger at avle på sin/e tæve/r, så er der meget, man skal have styr på. Fodring er ingen undtagelse. Avlstæven kan ligestilles med en eliteatlet, der yder en toppræstation – hver dag under drægtigheden og efter fødslen, når hvalpene dies. Men hvad skal man egentlig være opmærksom på, når man vælger foder til sin tæve? Hvad skal man tænke på inden parring, hvordan skal man ændre kosten under drægtigheden og hvad med diegivningsperioden? Skal man supplere med kalk, og hvis ja, hvornår? Og hvor vigtige er kulhydrater i tævens kost? 

I webinaret kommer jeg også ind på hvalpenes første mad, deres særlige fordøjelsessystem og fravænningen af hvalpene. Hvilket er det mest optimale foder, at fravænne hvalpene med? Og hvorfor?

Dette webinar henvender sig til alle opdrætter – garvede som nye, dem der drømmer om at avle på et tidspunkt og hundeejere, som bare har et stort interesse i at lære mere om hundeernæring.

Dette er optagelsen af webinaret, som blev afholdt den 16. januar 2023.

Dato: kan streames til og med d. 19. februar 2023

Sted: online via Zoom

Varighed: ca. 2 timer og 15 minutter

Pris: 275 kr pr. deltager

Et langt, sundt og godt liv

Fodring af seniorhunden og forebyggelse af aldersbetinget sygdom

”Hvad er det ypperste, du ønsker for din hund?” Langt de fleste hundeejere vil svare: ”Et langt, sundt og godt liv.” Og selvom langt de fleste hundeejere også har de bedste intentioner om at skabe de perfekte betingelser for et langt, sundt og godt liv, ser realiteten ofte desværre anderledes ud. 

(Livsstils-)sygdomme, såsom overvægt, diabetes, insulinresistens, kræft, nyresygdomme og kognitiv dysfunktion (demens), rammer oftest de ældre hunde. Selvom vi ikke kan pille ved hundens genetik, og der også er andre faktorer, som spiller ind, når det gælder aldersbetinget sygdom, så er hundens ernæring én af de allervigtigste faktorer, når vi vil forebygge disse sygdomme. 

I dette webinar får du at vide, hvad du skal fylde i din hunds foderskål, for at give den de bedste forudsætninger for et langt, sundt og godt hundeliv. Og hvis du troede, at du kan vente med at beskæftige dig med dette emne, til din hund har nået senioralderen, så kan du godt tro om igen! 

Dette webinar er relevant for alle hundeejere, der ønsker et langt, sundt og godt liv for deres hund – uanset om hunden er senior, i sin bedste voksenalder eller en lille hvalp. Forebyggelse af aldersbetingede sygdomme starter nemlig, når hvalpen bliver født!

Dette er optagelsen af webinaret, som blev afholdt den 22. december 2022.

Dato: kan streames til og med d. 5. februar 2023

Sted: online via Zoom

Varighed: ca. 2 timer

Pris: 275 kr pr. deltager

En snak om lort

Tarmmikrobiotaens betydning for hundens sundhed og trivsel

Lortesnakken er blevet socialt acceptabelt – og heldigvis for det! Takket være forskningen ved vi i dag, hvilken stor rolle den helt rigtige bakteriesammensætning i tarmen spiller for hundens sundhed og trivsel. For disse bakterier kan mere end bare at hjælpe hunden med at nedbryde kostfibre. Tarmbakteriesammensætning kan have stor betydning for hundens immunforsvar, vægt og adfærd, for bare at nævne et par spændende virkningsområder. Der er næsten ikke noget, som tarmmikrobiotaen ikke kan!

I dette webinar får du at vide, hvad tarmmikrobiotaen er, hvad den kan, og hvad du kan gøre, for at hjælpe din hund med at blive „et godt hjem“ for de gode sundheds- og trivselsfremmende bakterier. 

Hvis du har en hund, så har du samtidigt også et par millioner andre husdyr, nemlig hundens små beboere: tarmbakterierne. Derfor er dette webinar yderst relevant for enhver hundeejer – for hvis du ikke gør det allerede, så er det på tide, at du begynder at tage dig kærligt af disse små beboere!

Dette er optagelsen af webinaret, som blev afholdt den 8. december 2022.

Dato: kan streames til og med d. 5. februar 2023

Sted: online via Zoom

Varighed: ca. 2 timer

Pris: 275 kr pr. deltager