Skræddersyet ernæringsplan

På baggrund af en dybdegående beskrivelse af din hund og dens behov udarbejder jeg en skræddersyet ernæringsplan, som tager udgangspunkt i friske råvarer – enten rå eller tilberedte. Ernæringsplanen udarbejdes således, at den er balanceret og dækker din hunds behov. Du får ikke én bestemt opskrift, som du skal følge til punkt og prikke, men en overordnet plan, som giver plads og opfordrer til variation.

En skræddersyet ernæringsplan er den helt rigtige løsning for den dedikerede hundeejer, som kun vil det bedste for sin hund og som er villig til at yde en ekstra indsats – for hundens skyld.

Jeg har hjulpet et hav af forskellige hunde til at trives bedre ved at udarbejde skræddersyede ernæringsplaner til dem. Herunder kan nævnes både raske voksne hunde, allergihunde, overvægtige hunde, drægtige og diegivende tæver, hvalpe, aktive konkurrencesportshunde og hunde med forskellige sygdomme, f.eks. lever-, nyre- og hjertesygdomme.

En skræddersyet ernæringsplan koster 2200 kr. og med i pakken får du op til 1 times rådgivning indenfor den første måned og én justering af planen i samme tidsrum, hvis der skulle være behov for det. Har du flere hunde og bestiller ernæringsplaner til dem samtidigt, så betaler du 2200 kr. for den første ernæringsplan og 1650 kr. for hver yderligere ernæringsplan.

Hvis du har flere spørgsmål efter din rådgivningstid er opbrugt, kan du tilkøbe ekstra rådgivningstid med 50 % rabat i op til 3 måneder efter du har modtaget ernæringsplanen.