Skræddersyet ernæringsplan til katten

Jeg tilbyder nu også skræddersyede ernæringsplaner til katte. I modsætning til hunde, er katte strikte kødædere og trives derfor optimalt på en uforarbejdet kost af animalske ingredienser. Der er ingen tvivl om, at denne form for fodring er det bedste, du kan gøre for din kat.

På baggrund af en beskrivelse af din kat og dens behov udarbejder jeg en skræddersyet ernæringsplan, som tager udgangspunkt i friske råvarer. Ernæringsplanen udarbejdes således, at den er balanceret og dækker din kats behov. Du får ikke én bestemt opskrift, som du skal følge til punkt og prikke, men en overordnet plan, som giver plads og opfordrer til variation.

En skræddersyet ernæringsplan er den helt rigtige løsning for den dedikerede katteejer, som kun vil det bedste for sin kat og som er villig til at yde en ekstra indsats – for kattens skyld.

En skræddersyet ernæringsplan koster 2000 kr. og med i pakken får du op til 1 times rådgivning indenfor den første måned og én justering af planen i samme tidsrum, hvis der skulle være behov for det. Har du flere katte og bestiller ernæringsplaner til dem samtidigt, så betaler du 2000 kr. for den første ernæringsplan og 1500 kr. for hver yderligere ernæringsplan.

Hvis du har flere spørgsmål efter din rådgivningstid er opbrugt, kan du tilkøbe ekstra rådgivningstid med 50 % rabat i op til 3 måneder efter du har modtaget ernæringsplanen.