Handelsbetingelser hos Hundefodernørden (07-20)

Generelle oplysninger

Hundefodernørden

Hustedvej 10

6830 Nørre Nebel

CVR nr.: 41482559

Telefon: 53821086

E-mail: kontakt@hundefodernoerden.dk

Priser

Hos Hundefodernørden tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte ydelser/varer.

Bestilling af ydelser

Du bestiller en ydelse hos Hundefodernørden ved at udfylde kontaktformularen via hjemmesiden www.hundefodernoerden.dk

Betaling

Hundefodernørden modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, MobilePay, Bankoverførsel. Betalingen bliver trukket på din konto, når bestillingen er godkendt af Hundefodernørden. Alle beløb er i Danske kroner og inkl. moms, medmindre andet fremgår. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer/ydelser.

Betales ikke rettidigt, opkræver Hundefodernørden rykkergebyr for hver afsendt rykker. Er ydelsen ikke betalt efter to rykkere, overgår kravet til inkasso.

Fortrydelsesret

Køb af billetter til event eller eventrelaterede tillægsprodukter såsom madbilletter, overnatning, transport mm. er i henhold til – “Lov om visse forbrugsaftaler – §17 stk. 2 og §9 stk. 2 nr. 2a” – ikke omfattet af fortrydelsesret. Såfremt et arrangement aflyses refunderes billetten naturligvis, og beløbet bliver automatisk tilbageført på den trukne betalingskonto. Gebyrer refunderes ikke.


Fortrydelsesretten for bestilling af en ydelse hos Hundefodernørden frafalder så snart bestillingen af ydelsen er godkendt af Hundefodernørden.

Rettigheder

Alle rettigheder til workshops, webinarer, kurser, events, foredrag, opskrifter, ernæringsplaner og lignende tilhører Hundefodernørden.

Ved køb opnås ret til at benytte den købte ydelse til eget brug.

Materiale og indhold fra workshops, webinarer, kurser, events, foredrag, opskrifter, ernæringsplaner og lignende må ikke sælges, videresendes, udlånes, foræres væk eller på anden måde distribueres, hverken privat eller kommercielt.

Skræddersyede ernæringsplaner

En skræddersyet ernæringsplan er et individuelt tilpasset produkt og må derfor ikke bruges til andet end som ernæringsplan til den i planen oplyste hund, herunder som undervisnings- eller informationsmateriale. Ernæringsplanen må ikke bruges til andre hunde eller dyr, end den i planen oplyste hund under de på udarbejdelsestidspunktet oplyste omstændigheder, herunder hundens alder, vægt og sundhedstilstanden.

Erstatningsansvar

Hundefodernørden er ikke erstatningsansvarlig for indirekte tab, herunder tidstab, avancetab, driftstab og lignende.

Produktansvar

Hundefodernørden er ikke erstatningsansvarlig for indirekte tab, herunder tidstab, avancetab, driftstab og lignende som følge af produktansvarsskader.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mailadresse

Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Hundefodernørden. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

Privatlivspolitik