Behovsdækkende opskrifter

Fodrer du din hund med et hjemmelavet foder – enten råt eller tilberedt? Vil du gerne være sikker på, at alle hundens behov bliver dækket igennem det foder, du laver til din hund? Og vil du gerne have det sort på hvidt?

Startpakke

Du får tilsendt to opskrifter med fodringsvejledning, som passer til din hunds behov og vægt. Opskrifterne tager udgangspunkt i friske råvarer – enten rå eller tilberedte – og eventuelle tilskud. Derudover får du tilsendt en næringsstofanalyse, ligesom du er vant til, når du køber en sæk/pose/dåse med foder. Bemærk venligst, at næringsstofanalysen baseres på teoretiske gennemsnitsværdier af næringsstofferne i de enkelte ingredienser og vil derfor kunne afvige fra det reelle næringsstofindhold i foderrationen, som du sammensætter til din hund.

Opskrifterne skal følges så nøje som muligt, for at sikre, at hunden er dækket ind med alle nødvendige næringsstoffer.

Startpakken med to behovsdækkende opskrifter koster 875 kr. og kan købes HER.

Ekstra opskrift

Har du før købt en startpakke med to opskrifter hos mig og er blevet fortrolig med disse opskrifter, kan du nu tage næste skridt og øge repertoiret med endnu en opskrift, som passer til din hunds behov.

Variation er alfa og omega, når det gælder fodring af vores hunde. Derfor anbefaler jeg, at man på længere sigt har en hånd fuld opskrifter i skuffen, for at kunne variere hundens foder.

Én ekstra opskrift koster 375 kr. og kan købes HER. Det forudsætter, at du før har købt startpakken med to opskrifter.